Roxx Communication Group menssäkrar

Roxx Communication Group menssäkrar

Hej Roxx! Först och främst, kan ni berätta kort vad Roxx gör?

Självklart! Roxx är en stark marknadsförings- och kommunikationsbyrå med ett komplett fullserviceerbjudande. Vi har levererat vass kommunikation och coolt content sedan 1987. Vi är ett fint gäng på närmare 50 halvgalna själar som mestadels håller till i Vimmerby, Småland. Vi löser allt från redaktionellt innehåll och printannonsering till strategiarbeten, webbplatser, appar, digitala kampanjer i sociala medier, animationer och film. Hela kakan, så att säga.

Berätta varför ni tycker det är viktigt med mensskydd på jobbet? 

Det är en ”no-brainer”. Menssäkring dök upp som förslag från en av våra medarbetare, och alla (inklusive ledningsgruppen) tyckte att det var en riktigt bra idé. Vi erbjuder liksom redan våra medarbetare grejer som gratis kaffe, fredagsfika, träning på arbetstid och plåster, så att addera mensskydd var en självklarhet och ingen särskilt hög tröskel att kliva över. Samtidigt är det ett viktigt statement som fler borde haka på.

Ni finns i Vimmerby, Astrid Lindgren hemstad. I sann Pippi Långstrump-anda, vem vill ni utmana att menssäkra sin verksamhet?

Vi kör en lokal derbykamp och utmanar några av våra grannföretag här i kommunen!

Tack för pratstunden Roxx! Är det dags för ditt företag att menssäkra? Ta kontakt med oss för att få en offert.

Offert Shop