Dealbreaker för gästen

Gästtoaletten är en “make or break” för många, den sätter ribban för återbesöket. Och 86% av alla kunder med mens, får oväntad mens utanför hemmet varje år. Dvs det händer antagligen dina gäster, i er lokal, varje dag.

Slå två flugor i en smäll

Erbjud ett bättre toalettbesök än dina konkurrenter och led jämställdhetsarbetet framåt i er bransch. Skaffa ekologiska mensskydd från Menssäkrad.

Få en offert

Menssäkra i tre enkla steg:

Mensskydd?

Sätt upp Menssäkradboxar med mensskydd inne på toaletterna. Det behöver vara precis lika tillgängligt som toapappret, när man väl sitter där.

Papperskorg?

Ingen vill springa runt med blodiga mensskydd i handen. Skaffa papperskorgar så är problemet löst.

Handfat och tvål?

Hygien och hälsa är viktigt för alla. Att byta en tampong eller rengöra en menskopp kräver handfat och tvål för att undvika bakterier och sjukdom.

3952

Så många toaletter är Menssäkrade i Sverige idag!
Redo att menssäkra ni med?

Få en offert

Beräkna investering

100+ mensare - Kontakta oss!

Hjältarna (kunderna) som leder arbetet framåt

“För oss är det en självklarhet”

Viktoria Nilsson Broder Jakobs Stenugnsbageri

“Både personal och besökare kan ha glömt att ta med mensskydd.”

Anna Carleman Föreståndare Naturum Höga Kusten

“Vi har varit menssäkrade från första dan”

Markus Welin Savant Bar Stockholm

“Fler ska känna sig bekväma hos oss”

Johan och Jon City Padel Uppsala

Fördelarna. Mic drop.

 • Nöjdare kunder

  Gästtoaletten kan verkligen påverka varumärket. Statistik visar att toaletterna är minst lika viktiga som bra service, god mat eller en schysst anläggning.

 • En stressminskare

  Låt era gäster känna sig trygga och avslappnade när de besöker er. Att det inte gör något om mensen dyker upp oväntat eller om mensskyddet glömts hemma. Det minskar stress hos både gäster och medarbetare.

 • Förbättra branschen

  Gör en insats för hela er bransch genom att visa att alla behov är lika viktiga i era lokaler. Det skickar en tydlig signal både till kunder och medarbetare.

 • Låt kunderna stanna kvar

  Försäkra er om att plötslig mens eller glömda skydd aldrig ska behöva tvinga någon att lämna era lokaler. Någonsin. Det vinner vi alla på.

More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems More Equality Less Problems

86% har fått oväntad mens på stan

Att erbjuda mensskydd är en no-brainer. Oväntad mens är vanligt, mellanblödningar händer, för tidig eller försenad mens gör att man inte alltid har ett mensskydd på sig, just i samma sekund som mensen kommer.

beställ nu

Mytkrossaren

“Vilket slöseri!”

Ingen kommer att ha mer mens bara för att mensskydd finns tillgängligt. Vi kommer ha precis lika mycket mens som tidigare i Sverige. Så det är inget slöseri, snarare väldigt användbart.

“Men det är för dyrt!”

En menssäkring är en liten investering som ger högt värde i längden. Att menssäkra en medarbetare är billigare än att täcka en genomsnittlig kaffekonsumtion. 

“Om mensskydd ska var gratis borde rakhyvlar oxå”

En yvig skäggväxt hindrar inte en person samma sätt som mensen hindrar en menstruerande. Men tycker du denna fråga är viktigt så kör! Kampanja för gratis rakhyvlar på arbetsplatsen. Engagemang är viktigt. 

Ge alla en menskopp istället!

Menskopp är ett bra metod för att samla mensblod. Men den är inte för alla och valet av metod ska vara fritt utan skam och påtryckningar. Dessutom kan alla glömma sin menskopp! Mensskydd ska finnas på en toalett som en trygghet så vi kan fungera i vardagen på lika villkor.

Not rocket sience. Or is it?

För att slippa se gäster springa omkring med neddragna byxor, förvara både mensskydd och toalettpapper vid toalettsitsen. (Vi vet, det är självklart. Men ifall någon ställer mensskydden i baren.)