A house Filmhuset är menssäkert

A house Filmhuset är menssäkert
Hej Zara Larsson, House Director på A house! Ni har skaffat Menssäkradboxar och en prenumeration på våra ekologiska mensskydd. Kan du berätta om vart boxarna hamnar?

Boxarna sitter nu på våra toaletter på Filmhuset. 

Vi har slurkat runt på A house hemsida och blir nästa sugna på att flytta in! Kan du berätta mer om A house verksamhet för den som inte hört talas om er tidigare?

A house skapar nischade destinationer för kreativa näringar och finns idag på två ställen. På A house Ark finns en destination för mat, mode, musik och media och på Filmhuset skapas ett levande hus för film och rörlig bild. Vi försöker ständigt utmana bilden av hur arbete, produktion och mötesplatser bör fungera. Oavsett om du ser det som en plats för affärer, en mötesplats eller en kulturell smältdegel så är destinationerna skapade för att låta företag och människor mötas, dela resurser, erfarenheter, släppa loss sin kreativitet och få saker gjorda. Hos oss kan man hyra arbetsplats, ha ett event, delta i vår programverksamhet eller bara komma förbi på en kopp väldigt gott kaffe. Har du inte besökt oss, kom förbi!

Sist men inte minst. Varför tycker Ahouse att menssäkerhet är viktigt?

Har ni toapapper på era toaletter? Tvål? För oss är det precis lika självklart att ha en menssäker toalett som att ha toapapper och tvål på toaletten.  

Offert Shop