Ät ute på ställen som prioriterar dig

Ät ute på ställen som prioriterar dig

Det har rasslat rejält på listan över Menssäkrade restauranger, caféer och barer i Sverige! Vi är så glada över att så många ställen gör den här inkluderande prioriteringen och vi välkomnar fler ställen att joina rörelsen. Här följer listan på restaurangerna, caféerna och barerna som går i täten:

Så varför är det viktigt att menssäkra krogar, barer och caféer? Förutom generella argument som rätten till ett hygieniskt toalettbesök eller likabehandling av gäster så följer här tre branschspecifika argument: 

Låt gäster stanna kvar. Försäkra er om att plötslig mens eller glömda skydd aldrig ska behöva tvinga en gäst att lämna era lokaler. Någonsin. Det vinner vi på i längden. Menssäkerhet minskar också stress hos både medarbetare och gäster.

Nöjdare gäster. Gästtoaletten kan verkligen påverka varumärket. Företag tror ofta att bra service, god mat eller en schysst anläggning är avgörande. Men statistik visar att toaletten är minst lika viktig.

Förbättra branschen. Gör en insats för hela er bransch inifrån och ut, genom att visa att alla behov är lika viktiga i era lokaler. Det skickar en tydlig signal både till gäster och medarbetare.

Foto: Menssäkring på Hornstulls bodega. 

Offert Shop