Den snälla aktivisten

Tillsammans avslöjar vi Sveriges OSÄKRADE toaletter!

Nu lanserar Menssäkrad kampanjen, ”den snälla aktivisten”, där du kan vara med och uppmärksamma Sverige osäkrade toaletter! Kampanjen är en del av Menssäkrads initiativ inför Menstrual Hygiene Day den 28 maj. En dag som är till för att belysa orättvisor kopplade till mens. Som osäkrade toaletter till exempel.

Deltagandet är GRATIS men antalet deltagare är BEGRÄNSAT. 

Den snälla aktivisten 

Beställ hem vårt magnet-kit och hjälp oss uppmärksamma toaletter som är osäkrade! Fäst magneterna på något i metall inne på toaletten, ta ett foto, posta på instagram och tagga @menssakrad och platsen som behöver menssäkras.

Varför magneter?
  1. För att du ska kunna återanvända dem.
  2. Vi är ju trots allt snälla aktivister vars mål är att göra världen bättre för alla med mens. Därför valde vi att göra magneter istället för klistermärken som kan vara svåra att få bort. 

Vem är Bosse Binda och Tanja Tampong? 

Bosse och Tanja är våra nya kollegor. Både Bosse och Tanja ÄLSKAR menssäkrade miljöer! Där känner dom sig trygga, glada och accepterade. Men ibland händer det att dom hamnar på läskiga platser där varken bindor eller tamponger finns… Där rättigheter inte prioriteras och orättvisor får härja fritt. Då blir dom rädda och kryper ihop tillsammans.

Beställ ditt magnet-kit gratis nu!

    Vart ska vi skicka paketet?

    Genom att skicka er förfrågan godkänner ni vår Privacy Policy.